×

Bilgilerinizi bırakın, sizi geri arayalım.

Whatsapp'tan bize yazın

Hizmetlerimiz

Sizlere en iyi hizmeti sunmak için kendimizi sürekli yeniliyoruz, yeni teknolojiler, farklı ve ekonomik çözümler ile Kazal Bilişim yanıbaşımızda!

SSD Solit State Disk

c2d0356d4404dd0f09895da22c4e459755fssd disk.png

SSD Disk Veri Kurtarma

SSD’ler genellikle 2.5 inç boyutlarında üretilmekte ve laptoplarda kullanılmaktadır. Masaüstü PC’lerde ise sarsıntılardan doğabilecek veri kayıpları ufak bir ihtimal olduğundan henüz yaygınlaşmaya başlamamıştır. Geleneksel sabit disklerin harcadığı 15 Watt değerine karşılık SSD’ler 2 Watt enerji ile çalışabilmekteler. Daha az ısındıklarından ve hafif olduklarından kullanımı daha elverişlidir. Fakat SSD’lerde belirli bir yazma sınırı vardır. Örneğin bir bölgeye 100 bin defa yazma veya silme işlemi yapılabilir. Tabi bu değer teknolojinin gelişimiyle daha üst seviyelere çıkartılabilir. Ama bu haliyle de 100 bin değeri hiç az bir rakam değil. Normal bir kullanımda en az 5 sene sorunsuz çalışabilecektir.

Teknik servizimizde laboratuar ortamında  SSD DİSKLERE müdehale etmekteyiz. SSD DİSK  lerin  onarımını  ve  data kurtarma  işlemleri  servisimizde yapılmaktadır…


Anakart Tamiri Müşteri Hizmetleri

0 (216) 632 56 03